Konferensen 2017 är fullbokad!

Snart samlas hela nedskräpningssverige!

Under årets konferens lyfter vi den alltid aktuella frågan om nedskräpning - utifrån Agenda 2030 och de tre globala mål för hållbar utveckling som påverkas av skräpet. Vi fokuserar på hållbara städer och samhällen, hållbar konsumtion och produktion samt hav och marina resurser - ett upplägg som sätter nedskräpning i en mycket relevant kontext som berör aktörer från både näringsliv, detaljhandel och kommuner. För vem är det egentligen som ska kavla upp ärmarna?

Nedskräpning skapar otrygghet, kostar pengar och skadar miljön. Under två dagars konferens kommer vi därför att konkretisera vad ett arbete med Agenda 2030 ’s nedskräpningsrelaterade delar innebär på lokal nivå ur olika aktörsperspektiv. Men det handlar också om att synliggöra vad som redan görs och hur de arbetet kan kopplas till olika globala mål. Under konferensen vill vi inspirera till nytänkande och handlingskraft, belysa möjligheter och också uppmuntra nya typer av samarbeten inom och mellan branscher och sektorer. Utöver ett starkt deltagande från kommuner hoppas vi i år därför på större representation från företag och olika branscher.

DATUM: 29-30 november 2017
PLATS: Yasuragi Hasseludden, Stockholm
KOSTNAD: 3 400 kr/person inklusive konferens och middag (exklusive dryck). En representant per Håll Sverige Rent-kommun går kostnadsfritt.

 

Program

Lyssna till spännande talare från BillerudKorsnäs, Mondelez, Ellen MacArthur Foundation, Nine och många fler!

Kontakt