Håll Sverige Rent-Konferens 2017

Boka in 29-30 november i din kalender. Då samlas hela Nedskräpningssverige på den årliga Håll Sverige Rent-konferensen i Stockholm.

Syftet med Håll Sverige Rent-konferensen är att skapa en inspirerande mötesplats och ett forum för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Konferensen kommer att lyfta de omvärldshändelser som påverkar nedskräpningsfrågan samt ge en fördjupning i olika sakfrågor.  Konferensen är ett forum för att diskutera utmaningar, lösningar och strategier från ett flertal olika infallsvinklar.

Det är även en mötesplats för aktörer som direkt eller indirekt arbetar med nedskräpningsfrågor och för aktörer som påverkar eller påverkas av nedskräpning.

Du som deltagare kommer att lämna konferensen med fördjupade kunskaper, inspiration, konkreta verktyg och nya kontakter.

Konferensen börjar kl. 11.00 onsdag den 29 november  med ett gemensamt program och middag på kvällen. Torsdag den 30 november erbjuder vi olika fördjupningar och avslutar dagen klockan 15.00. Kostnaden för konferensen är 3 495:-/person

Kom och träffa representanter från kommuner, organisationer, myndigheter och företag. 

Missa inte en givande och inspirerande konferens!

DATUM: 29-30 november 2017
PLATS: Yasuragi Hasseludden, Stockholm
KOSTNAD: 3 400 kr/person inklusive konferens och middag (exklusive dryck). En representant per Håll Sverige Rent-kommun går kostnadsfritt.

Även i år hålls konferensen på Yasuragi på Hasseludden utanför Stockholm.  Genom att konferera och bo på samma ställe skapas bra förutsättningar för nätverkande. På Yasuragi kan du som övernattar passa på att njuta av varma källor och spaanläggningen både på onsdag kväll och torsdag morgon innan konferensens start.

Att Yasuragi har ett tydligt hållbarhetsfokus är en anledning till varför vi valt att arrangera konferensen där. De arbetar utifrån ett brett hållbarhetskoncept som genomsyrar hela verksamheten.

Nytt för i år är att övernattning bokas direkt i anmälan och faktureras tillsammans med anmälningsavgiften!
Håll Sverige Rent har reserverat ett antal rum till rabatterat pris:

Enkelrum: 1 536:-/person
Dubbelrum: 2 472:-/rum 

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig till konferensen 29-30 november 2017


Transport
Mat
Ange allergier eller annan specialkost.
Boende på Yasuragi
Faktureringsuppgifter
Vid avbokning av konferensen debiteras ingen avgift om avbokningen sker innan den 30 oktober. Hela avgiften debiteras om avbokningen sker efter 30 oktober. Vid avbokning av rum debiteras ingen avgift om avbokningen sker innan den 30 oktober. Efter den 30 oktober debiteras hela beloppet. Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto. Alla priser är exklusive moms.

Kontakt