Fem sätt du kan bidra

1. Plocka skräp!

Under hela våren pågår Vi Håller Rent där närmare 800 000 hjältar plockade skräp förra året. Du som brinner särskilt för våra hav och sjöar kan också bli en Kusträddare! Den 6 maj går kusträddare i hela Norden ut tillsammans och plockar skräp under Nordiska Kusträddardagen. Vi kommer finnas på plats i Strömstad, men det går förstås bra att plocka skräp på vilken strand som helst.

Anmäl dig till Vi Håller Rent »

Bli en Kusträddare »

Nordiska Kusträddardagen 6 maj »

2. Hjälp oss att samla in statistik

Hjälp oss att samla in statistik på hur mycket skräp som finns på våra stränder och bilda en bild av vilken fantastisk insats skräpplockare gör på våra stränder.

Rapportera in skräpet du hittar »


3. Skriv under på att du bidrar till att stoppa skräpet

Visa på vilka sätt du engagerar dig mot marin nedskräpning. Tillsammans visar vi att vi alla kan bidra till en förändring.

Skriv under »

4. Swisha en tjuga för havet

Donera gärna en peng till vårt arbete mot skräpet i havet. Du kan enkelt skänka via Swish till nummer 900 28 17 eller SMS:a GE 100 SKRÄPFRITT till 72672 för att skänka 100 kr. Du kan också starta en insamling till förmån för oss hos Charity Storm.

Mer om hur du kan skänka pengar »

Starta en insamling via Charity Storm »

5. Sprid kunskap till fler

Berätta för fler om problemet! Läs vår fakta om marin nedskräpning och följ oss gärna på Facebook, Instagram och Twitter.

Fakta om marin nedskräpning »

Följ oss på Facebook »

Följ oss på Twitter »

Följ oss på Instagram »

Kontakt