Miljömärkt Event

Välkommen till Håll Sverige Rents diplomering Miljömärkt Event. Vad roligt att du har hittat hit! 

Vi tror att ett skräpfritt samhälle är grunden till ett hållbart samhälle. Miljömärkt Event är det verktyg vi tagit fram för att hjälpa och stötta eventarrangörer i sitt hållbarhetsarbete. Sedan 1999 har vi miljömärkt flera hundra festivaler, sportevenemang, mässor och möten som alla har bedömts och godkänts enligt Håll Sverige Rents kriterier. Med hjälp av vår checklista och personligt utformad vägledning kan arrangörer på ett systematiskt sätt planera evenemang med större hänsyn till miljön. Vi hoppas att Miljömärkt Event ska kunna inspirera och motivera inte minst eventarrangörer, men också eventets medarbetare, deltagare, besökare, samarbetspartners och sponsorer till att tänka och agera mer hållbart. 

Så visa omvärlden att ditt event tar ansvar för att minska nedskräpningen och värna om miljön - och märk ditt event med Håll Sverige Rents diplomering Miljömärkt Event!

Miljömärk en arena eller kommun

Nu finns Mijlömärkt Arena och Miljömärkt Kommun för arenor och kommuner som vill miljödiplomera flera event under ett år.

Kontakt