Administratör till Grön Flagg

Arbetar du inom förskola, förskoleklass eller årskurs 1-3 och vill ha ett nytt sammanhang är det här något för dig. Vi söker nämligen en administratör till skolprogrammet Grön Flagg – en serviceinriktad tjänst vars främsta uppgift är att stödja och inspirera lärare och pedagoger.

Vi på Håll Sverige Rent är övertygade om att arbetet för hållbar utveckling börjar med barn och unga. Därför finns Grön Flagg. Det är vårt program som hjälper lärare och pedagoger att väcka upptäckarglädje kring hållbarhetsfrågor. Vi tror på att positiva upplevelser i unga år bland annat bidrar till mindre nedskräpning. Håll Sverige Rent har drivit Grön Flagg sedan 1996 och idag är ca 2 200 skolor och förskolor anslutna runt om i landet. Vårt kontor ligger i Liljeholmen, Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som administratör inom Grön Flagg läser du planer och rapporter som verksamheterna skickar in till Håll Sverige Rent för godkännande. Det innebär att du säkerställer att kvaliteten är god men också att du ger inspiration och stöd till hur pedagoger kan lägga upp arbetet så att de involverar barn och elever på bästa sätt – det är nämligen en av hörnstenarna i Grön Flagg. Den dagliga dialogen med verksamheterna sker per telefon och e-post. Därutöver ordnar vi träffar där du som administratör är delaktig i såväl planering som genomförande. 

Personen vi söker
Vi söker dig som är förskolepedagog eller som arbetat några år inom förskola alternativt lågstadiet. Du har en administrativ och kommunikativ förmåga, trivs med ett serviceinriktat arbete och har hög IT-vana. Som person är du lugn, positiv, har god förmåga att lyssna och är bra på att samarbeta. Du är idérik och handlingsinriktad. Som administratör arbetar du i ett team tillsammans med områdesansvarig samt en marknadsassistent.

Ansökan och kontakt
Skicka din ansökan till: ansokan@hsr.se.
Ansök senast den 15 december.
För mer information är du välkommen att kontakta Catharina Larsson, verksamhetschef Skola & Kommun. Catharina.larsson@hsr.se eller 073 748 22 14

Kontakt