Marknadsassistent Grön Flagg

Vi på Håll Sverige Rent är övertygade om att arbetet för hållbar utveckling börjar med barn och unga. Därför finns Grön Flagg. Det är vårt program som hjälper lärare och pedagoger att väcka upptäckarglädje kring hållbarhetsfrågor. Vi tror på att positiva upplevelser i unga år bland annat bidrar till mindre nedskräpning. Håll Sverige Rent har drivit Grön Flagg sedan 1996 och i dag är cirka 2 200 skolor och förskolor anslutna runt om i landet.

Arbetsuppgifter:

Som marknadsassistent leder du arbetet med att rekrytera och vårda förskolor och skolor. Det innebär att tillsammans med Områdesansvarig för Grön Flagg planera vilka kommuner och skolor som ska bearbetas.
Du följer upp och analyserar utvecklingen för att rikta proaktiva insatser som kan handla om utbildningar, presentationer, och information. Du kontaktar verksamheter och kommuner, skriver informationsbrev, gör inlägg i sociala medier, uppdaterar CRM-systemet och vårt kundvårdssystem.

Det innebär också administrativt arbete i form av att läsa och godkänna de planer och rapporter som skolor och förskolor skickar in till Håll Sverige Rent för godkännande samt svara i telefon och på e-post. Som marknadsassistent tillhör du ett team som arbetar med Grön Flagg.

Personen vi söker:

Vi söker dig som har utbildning inom marknad eller försäljning. Du kan vara nyutexaminerad men gärna med någon erfarenhet från sälj- eller kundservicearbete. Du har en kommunikativ förmåga och trivs med externt inriktat arbete samt att prata inför grupper. Därtill är du bra på att planera och administrera samt har hög IT-vana.

För att trivas med arbetet ska du ha drivkraft, vara fokuserad på att nå dina mål samt ha god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är initiativrik, positiv, och har god förmåga att lyssna. 

Ansökan:

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med Insight Competence. För mer information kring Håll Sverige Rent och kring rollen samt ansökan, kontakta Maria Bergholtz, maria@insightcompetence.se eller Malin Jacobson, malin@insightcompetence.se

Kontakt