Bli Håll Sverige Rent-supporter

Nedskräpningen är det onödigaste miljöproblemet. Det kostar samhället stora pengar varje år och påverkar dessutom människor och djur. Forskning visar att ett nedskräpat område upplevs som mer osäkert och klotter och otrygghet tenderar att öka om inget görs åt det. Det finns också belägg för att djur på olika nivåer i ekosystemen drabbas av nedskräpningens konsekvenser. Det kan vara en ko som äter en konservburk, eller sjöfåglar som äter små plastföremål vid stränder och i haven i tron att det är mat.

Som privatperson kan du stödja oss genom att bli Håll Sverige Rent-supporter. För företag finns möjlighet att bli Vänföretag, mer information finns här.

Att bli Håll Sverige Rent-supporter kostar 240 kr per år. 

Så här gör du:

För att själv bli Håll Sverige Rent-supporter

Att bli Håll Sverige Rent-supporter är enkelt. Först fyller du i dina uppgifter i formuläret nedan. Sedan sätter du in 240 kr på vårt 90-konto: PlusGiro 90 02 81-7 eller betalar via Swish genom att ange 900 28 17 som mottagare och 240 kr som belopp. När betalningen har kommit in aktiverar vi dig som supporter!

Skänk ett supporterskap till en vän

Det går även bra att göra en vän till en Håll Sverige Rent – supporter. Då fyller du in den personens namn i anmälningsformuläret och märker din inbetalning med din väns namn.

Var med du också i kampen mot nedskräpningen!

90-konto Svensk InsamlingskontrollPengarna som samlas in administreras via ett 90-konto. Det innebär bland annat att Svensk Insamlingskontroll gör årliga kontroller och säkrar att insamlingsverksamheten håller hög kvalité.

För mer information

Kontakta Joakim Brodahl, tel: 070-728 64 50, joakim.brodahl@hsr.se

Här blir du Håll Sverige Rent-supporter


Kontakt