Anmäl dig till Vi Håller Rent 2018!

Nu kör vi - anmäl dig här!


Vilka är ni som plockar?
Här fyller du i namnet på er förskola, er organisation eller dig själv. Namnet du fyller i här kommer att synas i listan över anmälda.
Använd endast siffror och inga mellanslag.
Använd endast siffror och inga mellanslag.
Behöver du en påse?

Våra påsar och säckar är gjorda av återvunnen plast, men ännu bättre för miljön är att återanvända påsar som ni redan har. Välj nedan hur du vill göra. För skolor och förskolor finns även möjlighet att endast ta emot skräpspel men inga påsar. Här kan du se vilket skräpplockarmaterial du får »

Kontaktuppgifter vid leverans av material

Observera att din kommun väljer själv hur de vill dela ut vårt material, så det är inte säkert att det kommer levereras till nedanstående adress. Här kan du läsa vad som gäller i din kommun »

Mer om er aktivitet
Plockar du skräp vid vatten?

Är du en Kusträddare? Om du plockar skräp på en strand eller på annat sätt har fokus på marin nedskräpning, klicka i rutan nedan. Läs mer om Kusträddarna »

Nästan klar - bara tre rutor kvar!

Klicka på skicka här nedanför för att slutföra anmälan. För att vara säker på att din anmälan kommit fram, kolla gärna så att du får ett bekräftelsemejl till din e-postadress efter att du skickat in anmälan.

Hej deltagare i Göteborg!

Deltagare i Göteborg anmäler sig inte i det här formuläret utan istället hos Trygg, vacker stad.

Förskolor och skolor

Som skola eller förskola anmäler ni er till Vi Håller Rent här: http://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a201808154051571 Anmälan har öppet till och med den 5 mars 2018.

Privatperson eller förening

Om du som privatperson eller förening vill städa på eget initiativ kan du göra en anmälan till Volontärstädning. Trygg, vacker stad bidrar med städmaterial och hämtning av skräp. Gå in på http://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a2015914112624275 för mer information.

Övrig information

För mer information, gå in på: www.goteborg.se/tryggvackerstad

Kontakt

Mathias Stenback: mathias.stenback@ponf.goteborg.se eller 0739-10 27 02

Hej deltagare i Upplands-Bro!

Deltagare i Upplands-Bro kommun anmäler sig inte i det här formuläret utan istället på www.upplands-bro.se/skrapplockardagarna. Anmäl er senast den 1 april för att vara säkra på att få material!

Till anmälan hos Upplands-Bro kommun »

Vid frågor:

Kontakta Anette Ahlén på anette.ahlen@upplands-bro.se eller 08-581 691 72.

 

 

Hej deltagare i Uppsala!

Deltagare i Uppsala kommun anmäler sig inte i det här formuläret utan istället på https://www.uppsala.se/kampanjsidor/renare-uppsala/. Anmäl er senast den 18 mars för att vara säkra på att få material!

Till anmälan hos Uppsala kommun »

Vid frågor:

Kontakta Sofia Hellström på sofia.hellstrom@uppsala.se eller 072- 254 74 69.

 

Hej deltagare i Nynäshamn!

Deltagare i Nynäshamns kommun anmäler sig inte i det här formuläret utan istället hos Nynäshamns Naturskola. Anmäl er senast den 15 mars för att vara säkra på att få material!

Till anmälan hos Nynäshamns Naturskola »

Vid frågor:

Kontakta Mats Wejdmark på mats.wejdmark@nynashamn.se eller 08-520 737 09.

 

 

Hej deltagare i Kävlinge!

Deltagare i Kävlinge kommun anmäler sig inte i det här formuläret, utan mejlar istället till ann.persson@kavlinge.se. Anmäl er senast den 23 mars för att vara säkra på att få material!

Läs mer om Miljö- och skräpplockarveckan »

Vid frågor:

Kontakta Ann Persson på ann.persson@kavlinge.se eller 046-73 91 46.

 

 

Hej deltagare i Helsingborg!

Deltagare i Helsingborgs stad anmäler sig inte i det här formuläret, utan istället på www.helsingborg.se/ilovehbg. Anmäl er senast den 6 april för att vara säkra på att få material!

Till anmälan på Helsingborgs stad webbplats »

Vid frågor:

Kontakta Sophia Stringer på sophia.stringer@helsingborg.se eller 042-10 79 88.

 

 

Hej deltagare i Järfälla!

Deltagare i Järfälla kommun anmäler sig inte i det här formuläret, utan mejla istället till kontakt@jarfalla.se. Anmäl er senast den 1 april för att vara säkra på att få material!

Vid frågor:

Kontakta Isabelle Myllyluoma på isabelle.myllyluoma@jarfalla.se eller 08-580 281 66.

 

 

Kontakt