Hälsa på oss i Uppsala och anta skräputmaningen!

Den 11-13 oktober kan du träffa oss i Gränbystaden och Forumkvarteret i Uppsala. Under hela veckan kommer du kunna titta på utställningar om skräpet och dess konsekvenser. På plats kan du delta i skräputmaningen, där alla deltagande får påsar att plocka skräp i och chansen att bland annat vinna en cykel!

Tillsammans med Uppsala kommun och Atrium Ljungberg vill vi sprida kunskap och engagera så många Uppsalabor som möjligt i kampen mot nedskräpningen.

Hur deltar jag i skräputmaningen?

Skräpplockningspåsar kommer att finnas att hämta i Gränbystaden och Forumkvarteret, men det går också bra att ta med egna påsar. Skräpplockningen sker på valfri plats eller stråk, i minst en halvtimme. Det handlar inte om hur mycket som samlas ihop utan att aktiviteten genomförs.

Berätta om din skräpinsats och få chansen att vinna en cykel

För att vara med och tävla om de fina priserna behöver du ange motivering till varför just din skräpinsats var bäst. Det gör du längst ner på den här sidan. Det går också bra att lägga ut sitt bidrag med motivering på t.ex. Instagram med hashtagen #skraputmaning. 

Tävlingen pågår 7-20 oktober och vinnaren utses den 21 oktober. Juryn består av sakkunniga ifrån Atrium Ljungberg, Håll Sverige Rent och Uppsala kommun.

Vad kul att du antog skräputmaningen!

Motivera varför just din skräpinsats var bäst och tävla om fina priser.


 
1 Från 2 Slutförd
Motivera varför just din skräpinsats var bäst - och få chansen att vinna en cykel.

Kontakt