Allt du behöver veta inför konferensen 2017

Nedan kommer vi uppdatera med all praktisk information du behöver inför Håll Sverige Rent-konferensen. 

Kostnad

3 400 kr/person inklusive konferens och middag (exklusive dryck). En representant per Håll Sverige Rent-kommun går kostnadsfritt.

Lokaler

Även i år hålls konferensen på Yasuragi på Hasseludden utanför Stockholm. Genom att konferera och bo på samma ställe skapas bra förutsättningar för nätverkande. På Yasuragi kan du som övernattar passa på att njuta av varma källor och bastu både på onsdag kväll och torsdag morgon innan konferensens start.

Att Yasuragi har ett tydligt hållbarhetsfokus är en anledning till varför vi valt att arrangera konferensen där. De arbetar utifrån ett brett hållbarhetskoncept som genomsyrar hela verksamheten.

Pris för boende

Nytt för i år är att övernattning bokas direkt i anmälan och faktureras tillsammans med anmälningsavgiften!

Pris per rum är:
Enkelrum: 1 236:-*
Dubbelrum: 2 472:-

*Reducerat pris på grund av att det endast finns tillgång till de varma utomhuskällorna samt bastu (ej inomhuspool då spaanläggningen är under ombyggnation).

Abonnerade bussar

Vi har abonnerat ett antal bussar som går från Cityterminalen i Stockholm den 29 november kl. 10.30. Resan tar ca 45 minuter. Bussarna är från Westin, vita med röd strip. 20 minuter innan avgångstid kommer det stå på monitorerna på Cityterminalen vilken gate bussarna avgår från. Det kommer finnas personal från Håll Sverige Rent på plats som ser till så att du hamnar på rätt buss.

Den 30 november avgår bussarna från Yasuragi kl. 13.15 tillbaka till Cityterminalen, med ankomst ca kl 14.
 

 

FRÅGOR

Har du frågor eller funderingar kring konferensen? Hör av dig till Sharon Emanuel på sharon.emanuel@hsr.se eller 070-723 72 51 

Varmt välkommen till två inspirerande dagar!

 

Kontakt