Tack för att ni bidrar till ett renare Sverige

Genom att vara Vänföretag till Håll Sverige Rent visar ni att ert företag eller organisation stödjer vårt viktiga arbete. Med ert bidrag kan vi fortsätta driva projekt för att stoppa skräpet i stad, natur och hav. 

 

 

Grumme

Grumme erbjuder ett brett sortiment av produkter inom rengöring, tvättmedel och diskmedel som är snälla mot naturen utan onödiga tillsatser.

Coca-Cola European Partners

Coca-Cola European Partners äger några av världens mest kända varumärken av icke alkoholhaltiga drycker, så som Coca-Cola, Fanta och Sprite.

Kia Motors Sweden

Företaget ansvarar bland annat för import, produktplanering, försäljning, service, marknadsföring och information för Kias motorfordon i Sverige.

Siemens

Siemens är ett globalt företag som bland annat arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik och effektiv produktion.

Trimble

Trimble utvecklar GPS-lösningar och annan positionsteknik som används inom bland annat transportsektorn, lantbruk och industri.

LG Electronics

LG Electronics är en av världens största leverantörer inom hemelektronik, vitvaror, mobil kommunikation och luftvärmepumpar.

Outnorth

Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor.

Workday

Workday är en ledande leverantör av professionella molnlösningar för finans- och personalhantering.

FAS Converting Machinery

FAS Converting är en svensk utrustningstillverkare, som bland annat utvecklar, konstruerar och monterar maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle.

Duni

Duni levererar innovativa dukningskoncept och kreativa förpacknings- och take-away-lösningar till både företagskunder och privatkunder.

Staples

Staples har ett av Sveriges största och mest spännande sortiment inom pappers- och kontorsmateriel.

Suez

SUEZ förser miljoner människor och industrier med innovativa lösningar inom återvinning, dricksvatten och rening av avloppsvatten.

Spectrum Arkitekter

Spectrum Arkitekters intresse ligger inte bara i att rita, inreda, formge och förädla. De vill ge människor en möjlighet att njuta av nuet, men samtidigt utrymme att utvecklas över tid.

Kontakt