Nätverksträffar våren 2019

 

Välkommen att anmäla dig till årets första nätverksträffar!

14 mars – Vi Håller Rent

Vi Håller Rent-kampanjen är en viktig del i det nationella strategiska och förebyggande arbetet för att minska nedskräpningen. Vi kommer att gå igenom exempel, diskutera och lära av varandra hur man arrangerar en lyckad Vi Håller Rent-kampanj med fler deltagare och högre engagemang. Delta själv och lär dig mer om hur andra kommuner jobbar!

28 mars – Strategiskt arbete för minskad nedskräpning

Vi går igenom grunderna i nedskräpning och formar träffen utifrån deltagarnas önskemål och erfarenheter - denna träff passar alla som på något sätt jobbar mot nedskräpning. Vi kommer att diskutera bl.a. kampanjer, mätningar, avfallsplaner, kostnader, samverkan och kommunikation under en fullspäckad dag.

Läs mer om hur kommuner kan arbeta mot nedskräpning »

Du är välkommen att delta kostnadsfritt, och vi bjuder dessutom på lunch och fika! Träffarna inleds kl. 10.00 och avslutas kl. 16.00 hos Håll Sverige Rent, Rosterigränd 4, Liljeholmen.

Senare under året kommer det också att hållas träffar på ämnena Trafiknära nedskräpning, Skräpmätningar med drönare, Källsortering på offentlig plats och även regionala träffar kring bland annat avfallsplaner. Har ni något på gång i er kommun? Bjud gärna in oss på Håll Sverige Rent!

Anmäl dig här


Kontakt