Anmäl kommunen till Vi Håller Rent 2018

Här anmäler sig enbart kommuner till Vi Håller Rent 2018.

Om du arbetar på en skola eller förskola anmäler du dig på http://www.hsr.se/vi-haller-rent

Anmälningsformulär


Kontaktperson vid leverans

En anmäld kommun distribuerar vårt skräpplockarmaterial till anmälda deltagare i kommunen. Leveransen kommer vecka 15 i Götaland, vecka 16 i Svealand och vecka 19 i Norrland. Kommuner i södra Norrland kan även välja Svealands leveransvecka genom att klicka i rutan nedan. Mer om att distribuera material »

Observera: Vi kan inte leverera till box-adresser.
Information till deltagare på kommunens webbplats

Vid frågor om vad som gäller just i er kommun hänvisar vi till kommunens webbplats. Därför är det bra om ni har en sida om Vi Håller Rent-kampanjen där. Om det ännu inte finns information publicerad, ange er startsida och mejla oss när ni uppdaterat informationen. Förslag på hur ni kan skriva om kampanjen »

Kommunanpassad logotyp

Ni har möjlighet att använda en anpassad kampanjlogotyp i kommunikationen kring Vi Håller Rent. Om ni har en logotyp från tidigare år går det bra att använda den. Vill du beställa en ny klickar du i rutan nedan. Genom att beställa en logotyp godkänner du också villkoren kring användandet av logotypen.

Vad händer i kommunen?

I år uppmanar vi alla kommuner att ordna en egen aktivitet, det skapar starka känslor av gemenskap och handlingskraft. Utse en gemensam kampanjdag eller kampanjvecka för deltagare i kommunen och bjud gärna in till ett evenemang på en central plats, gärna med skräpplockning. Passa även på att visa upp hur mycket skräp som plockats och fira god insats med till exempel korv.

Kontakt