Anmäl kommunen till Vi Håller Rent 2019

Här anmäler sig enbart kommuner till Vi Håller Rent 2019. Om du arbetar på en förskola, skola eller barn- eller ungdomsförening anmäler du dig på http://www.hsr.se/vi-haller-rent från den 6 februari 2019.

Innan du börjar fylla i formuläret är det bra att ha koll på följande:

  1. Leveransadress för skräpplockarmaterialet
  2. Person på leveransadressen som kommer ta emot materialet
  3. Länk till sida på kommunens hemsida där ni kommer att publicera information om Vi Håller Rent

Läs gärna mer om hur leveransen av skräpplockarmaterial går till »

Anmälningsformulär

Fyll i formuläret för att anmäla kommunen till Vi Håller Rent. Stort tack för att ni är med och håller Sverige rent!


Vart ska materialet levereras?

Var noga med att ange exakt leveransadress inklusive namnet på företaget eller organisationen (exv. Avfallscentralen) som tar emot materialet. Det är viktigt för att materialet ska komma fram i tid och hamna på rätt plats. Vi kan inte leverera till box-adresser eller besöksadresser. Ska materialet till kommunhuset? Ange adressen till godsmottagningen och inte till kommunhusets entré.

Vem ska ta emot materialet på leveransadressen?

För att leveransen av material ska vara möjlig är det viktigt att rätt kontaktperson för leveransen fylls i. Om du inte vet vem som tar emot på mottagaradressen behöver du ta reda på det innan du fyller i formuläret.

När kommer materialet?

Leveransen av skräpplockarmaterial kommer vecka 14-15 i Götaland, vecka 16-17 i Svealand och vecka 18-19 i Norrland. Kommuner i södra Norrland kan även välja Svealands leveransveckor genom att klicka i rutan nedan.

Informera deltagare på kommunens webbplats

Vid frågor om vad som gäller just i er kommun kommer vi att hänvisa till kommunens webbplats. Därför är det bra om ni har en sida om Vi Håller Rent-kampanjen där. Förslag på hur ni kan skriva om kampanjen »

Kampanjlogotyp för din kommun

Ni har möjlighet att använda en anpassad kampanjlogotyp i kommunikationen kring Vi Håller Rent. Om ni har en logotyp från tidigare år går det bra att använda den. Vill du beställa en ny klickar du i rutan nedan. Genom att beställa en logotyp godkänner du också villkoren kring användandet av logotypen.

Vad händer i kommunen?

Vi uppmanar alla kommuner att ordna en egen aktivitet, det skapar starka känslor av gemenskap och handlingskraft. Utse en gemensam kampanjdag eller kampanjvecka för deltagare i kommunen och bjud gärna in till ett evenemang på en central plats, gärna med skräpplockning. Passa även på att visa upp hur mycket skräp som plockats och fira god insats med till exempel korv.

Kontakt