Utställare på konferensen

 

EWF ECO AB är ett företag som arbetar med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. EWF har sedan 2012 marknadsfört BigBelly smarta återvinning- och avfallskärl. Sedan start har EWF placerat ut drygt 2 200 kärl på olika platser i kommuner runt om i Sverige, Norge och Finland.

 

RETURPACK ansvarar för det Svenska pantsystemet för dryckesförpackningar av plast och metall. Deras uppgift är att informera allmänheten om pantsystemet, administrera ekonomin samt samordna återtagningen av pantförpackningar så att systemet fungerar i alla led.

 

 

Light My Fire AB designar, producerar, säljer och marknadsför unika outdoor produkter som fungerar lika bra i storstaden som i vildmarken. Oavsett om det handlar om att göra upp eld eller äta medhavd mat, har våra produkter blivit populära över hela världen hos både urbana äventyrare och hängivna friluftssjälar.

 

Projektet "Förnybara former i hälso- & sjukvård" har utvecklat ett granfiberbaserat mattråg, som skall kunna ersätta de nuvarande mattrågen i Västra Götalandsregionen och Region Halland, som är tillverkade av fossil plast. Trågen är testade för att klara kylförvaring under ett par veckors tid och uppvärmning i mikrovågsugn. Samma tråg kan användas med lock i hårdplast och för fastsvetsad plastfolie. Använda tråg sorteras som pappersförpackning.

Kontakt