Håll Sverige Rent har avslutat arbetet med Miljömärkt Event

Håll Sverige Rent har i 20 år haft förmånen att arbeta med Sveriges ledande event och arrangemang. Vi har miljömärkt över tusen festivaler, sportevenemang, mässor och möten. Vi är mycket glada och stolta för det arbete våra partners har åstadkommit under den tiden vi arbetat med att miljömärka era event.

Men från och med 1 april 2020 har vi avslutat arbetet med Miljömärkt Event.

Vi har under en längre tid märkt av en ökande efterfrågan från våra kunder att bredda märkningen och därmed skapa en mer heltäckande hållbarhetsmärkning. Vi förstår den efterfrågan då det finns ett allmänt intresse inte minst hos eventbesökaren för dessa frågor. Men för Håll Sverige Rent är det viktigt att hålla sig till de frågor där vi har både kompetens men även uppdrag att jobba med. Och det är frågor om nedskräpningen i samhället och hur vi ska skapa normen att ingen skräpar ner. 

Vi vill därför med varm hand hänvisa er vidare till våra vänner på Greentime som har en gedigen erfarenhet och kompetens i att säkerställa era events hållbarhet. Skulle ni vilja diskutera hur vi tillsammans kan skapa ett skräpfritt event är ni naturligtvis välkomna att fortsatt kontakta Håll Sverige Rent i den specifika frågan.

Vi tackar för alla år av fint arbete och önskar stort lycka till i det fortsatta hållbarhetsarbetet!

Här kan du läsa mer om Greentime »

 

Kontakt