608729
var med 2018! Kolla vilka de är »

Sollentuna kommun

Material

Kommunen stöttar alla deltagare med skräpplockarmaterial från Håll Sverige Rent. Materialet består av vita sopsäckar, mindre skräppåsar samt pedagogiskt material. Kommunen får materialet från Håll Sverige Rent v. 16. För information om materialutlämning med mera se https://www.sollentuna.se

Obs! Anmäl er på www.hsr.se/vi-haller-rent senast den 1/4 för att få material!

Aktiviteter i kommunen

Femtusen barn och unga deltar i år i kampanjen och är ute för att minska på skräpet. Passa på du också och plocka skräp på din promenadrunda eller i ditt bostadsområde. Tillsammans håller vi Sollentuna rent!

Torsdag den 26 april går Sollentunahem ut och plockar skräp i sina bostadsområden med boende och personal. Aktiviteten pågår mellan kl 16-19.

Fredag och lördag den 27-28 april finns Sollentuna Energi och miljö AB tillsammans med kommunen på plats i Sollentuna centrum. Vi pratar återvinning, nedskräpning och delar ut påsar till de som vill plogga eller plocka skräp i sin närmiljö.

Lördag den 28 april finns Sollentuna Rotary och Sollentuna – Tureberg Rotary på plats vid  pendeltågsstationerna kl 10-12. Var med och plocka skräp och prata trygghet med Rotary!

Under vecka 16-19 finns en utmaning på #Vi håller Sollentuna rent där barn och unga kan delta. Prisutdelning sker i maj.

Kontakt

Kristina Eriksson: kristina.eriksson@sollentuna.se 08-579 231 56

https://www.sollentuna.se

Kontakt