608729
var med 2018! Kolla vilka de är »

Stockholms stad

Varje vår deltar Stockholms stad i kampanjen Vi Håller Rent och den nu är det dags igen! Välkommen att anmäla er senast den 25 mars. Kampanjen i Stockholms stad pågår under vecka 17, den 23-29 april.

Material

Stockholms stad stöttar de deltagare som anmält sig senast den 25 mars med skräpplockarmaterial från Håll Sverige Rent. Materialet består av vita sopsäckar, mindre skräppåsar, handskar och ett roligt pedagogiskt material. Det levereras till anmälda deltagare under vecka 15 och 16. För att vi ska hinna sortera och leverera materialet till alla deltagare är det viktigt att ni anmäler er senast den 25 mars på www.hsr.se/vi-haller-rent. Tänk på att ange kontaktuppgifter till ansvarig för aktiviteten samt leveransadress för skräpplockarmaterialet.

För information om leverans av skräpplockarmaterial och kampanjen i Stockholms stad, läs mer på www.stockholm.se/vihallerrent

Hämtning av skräp

Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast. Det material som inte går att sortera kan ni ställa vid närmsta skräpkorg vid trottoar eller i park så hämtar Stockholms stads entreprenörer upp skräpet vid ordinarie tömning.

Kontakt

Trafik Stockholm: 08-651 00 00 www.stockholm.se/tycktill

www.stockholm.se/vihallerrent

Kontakt