621582
har plockat skräp med oss! Se vilka de är »

Örnsköldsviks kommun

Material

Kommunen stöttar förskolor, skolor samt barn- och ungdomsföreningar med skräpplockarmaterial från Håll Sverige Rent. Materialet består av sopsäckar, mindre skräppåsar samt en gåva till deltagande barn, som är en penna. Kommunen får materialet från Håll Sverige Rent v. 16-17. För information om materialutlämning med mera se www.miva.se/skrapplock

Obs! Anmäl er på www.hsr.se/vi-haller-rent senast den 31/3 för att få material!

Aktiviteter i kommunen

Miva lottar ut två priser bland de förskolor och skolor som deltar. En förskola respektive en grundskola vinner 3 000 kr vardera. Allt som krävs är att anmäla skolan på Håll Sverige Rents kampanjsida före den 18 april och skicka in ett digitalt material på tema skräpplockning. Ni väljer själva i vilken form ni vill dokumentera – text, bild eller film. Allt inskickat material kommer att publiceras på Mivas webbplats miva.se/skräpplock. Där presenteras även vinnaren från och med den 24 maj. Miva har också rätt att använda inskickat material i alla sina olika informationskanaler.

Tänk på att ha vårdnadshavarens godkännande enligt GDPR om ni skickar in material där barn medverkar på bild.

Skicka materialet via e-post till tips@miva.se senast den 20 maj. Vi rekommenderar att ni skickar via wetransfer.com som är en gratistjänst för överföring av stora filer.

Kontakt

Anna Näsholm Gidlund: anna.nasholm.gidlund@miva.se eller 0660330362

www.miva.se/skrapplock

Kontakt