641268
var med och plockade skräp. Se vilka de är »

Tack för en fantastisk konsertdag Finspång!

Kommunen samt alla pedagoger, barn och unga i Finspång var flest och bäst på att plocka skräp 2019 - vann en konsert med Bröderna Norberg och Electric Banana Band.

Sedan 2019 delas ett kommunpris ut till en kommun som har hög andel skräpplockande barn med i kampanjen och samtidigt ordnar egna aktiviteter i kommunen för barnen och för allmänheten.

Vinnarkonserten 2019 ägde rum i Finspångs Slottspark den 7 september och 3000 personer, varav många barn med sina föräldrar och vänner, dök upp till en minnesvärd dag med picknickfiltar. Förutom själva huvudnumret- konserten, kunde barnen prova våra aktiviteter i Skräplabbet, bli bjudna på frukt och dryck hos Coop och spela fotboll.

Stort tack från oss på Håll Sverige Rent för alla som hjälpte till att ordna med konserten och allt runt omkring, inte minst kommunen själva, Tekniska Verken, Siemens och Eventum. Tack också till alla fantastiska artister; Bröderna Norberg och Electric Banana Band. Och till publiken, alla underbara barn och pedagoger på skolor och förskolor som gjorde dagen möjlig från första början.

Kontakt