530393
är redan med! Se vilka » Anmäl dig här

Anmäl dig till Vi Håller Rent - barnens största aktion mot nedskräpning

Här anmäler sig förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar som vill plocka skräp och få material till skräpplockningen.

NYHET: Efter önskemål öppnar vi nu upp anmälan även för organisationer, föreningar och andra vuxna deltagare. Det är dock fortfarande bara barn som får vårt kostnadsfria material. Vuxna plockar skräp i egna påsar eller köper påsar i vår webbshop.

För vuxna skräpplockare finns också följande alternativ:

1. Ska ni plocka skräp längs kusten eller vid en sjö eller annat vatten? Då kan ni bli Kusträddare! Om ni är fler än 15 personer och har en skräpplockaraktivitet som är öppen för allmänheten kan ni också få skräpplockarmaterial. Läs mer om Kusträddarna »

2. Plocka skräp med Skrappen - vår app där du kan skapa ett eget skräpplockarevent, gå med i andras event och registrera det skräp du plockar. Läs mer om Skrappen »

Anmälan till Vi Håller Rent 2019


Vilka är ni som plockar?
Här fyller du i namnet på er skola, förening eller liknande. Namnet du fyller i här kommer att synas i listan över anmälda.
Använd endast siffror och inga mellanslag.
Använd endast siffror och inga mellanslag.
Behöver du en påse?

OBSERVERA: Sista anmälningsdag för att få vårt kostnadsfria material har passerat i många kommuner. Om sista anmälningsdag passerat i din kommun kommer du inte få material, oavsett vilket val du gör nedan. Det går förstås bra att anmäla sig och vara med och plocka skräp ändå! Använd egna påsar eller köp material i vår webbshop.

För skolor, förskolor och barn- eller ungdomsföreningar finns möjlighet att få vårt kostnadsfria skräpplockningsmaterial. Välj nedan hur ni vill göra.

Vi har tyvärr inte möjlighet att stötta vuxna deltagare med kostnadsfritt material, därför kan ni inte välja att ta emot material här i anmälan. Använd gärna en påse som ni redan har eller köp material i vår webbshop.

Här kan du se vilket skräpplockningsmaterial du får »

Kontaktuppgifter vid leverans av material

Observera att din kommun väljer själv hur de vill dela ut vårt material, så det är inte säkert att det kommer levereras till nedanstående adress. Här kan du läsa vad som gäller i din kommun »

Mer om er aktivitet

Är ni Kusträddare? Om ni plockar skräp på en strand eller på annat sätt har fokus på marin nedskräpning, klicka i rutan nedan.

Plockar ni skräp på No Litter Day? Barn mellan 10-18 år kan vara med i kampanjen där deltagarna plockar skräp den 16 maj och rapporterar in vikten på skräpet. Läs mer om No Litter Day »

Nästan klar - bara tre rutor kvar!

Innan du skickar iväg anmälan - dubbelkolla så att allt du fyllt i stämmer. Sedan är det bara att klicka på skicka här nedanför för att slutföra anmälan. För att vara säker på att din anmälan kommit fram, kolla gärna så att du får ett bekräftelsemejl till din e-postadress efter att du skickat in anmälan.

Hej deltagare i Göteborg!

Deltagare i Göteborg anmäler sig inte i det här formuläret utan istället hos Trygg, vacker stad.

Anmäl dig senast den 1 mars 2019 på https://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a201808154051571

Vid frågor, kontakta projektledare Mathias Stenback på mathias.stenback@ponf.goteborg.se eller 031-365 59 54

Hej deltagare i Helsingborg!

Deltagare i Helsingborg anmäler sig inte i det här formuläret utan istället direkt till kommunen.

För mer information, kontakta Ola Paulsson på ola.paulsson@helsingborg.se.

Hej deltagare i Järfälla!

Deltagare i Järfälla anmäler sig inte i det här formuläret utan istället direkt till kommunen. Anmäl er senast 31/3 för att få material!

För mer information:

Isabelle Myllyluoma: elle.myllyluoma@jarfalla.se eller 08-58028166

Materialfrågor:

Johan Johansson:johan.johansson@jarfalla.se eller 08-58029866

Hej deltagare i Kävlinge!

Deltagare i Kävlinge anmäler sig inte i det här formuläret utan istället direkt till kommunen.

För mer information, kontakta Ann Persson på ann.persson@kavlinge.se

 

Hej deltagare i Nynäshamn!

Deltagare i Nynäshamn anmäler sig inte i det här formuläret utan istället på http://www.nynashamnsnaturskola.se/. Anmäl er senast 31/3 för att få material!

För mer information:

Mats Wejdmark: mats.wejdmark@nynashamn.se eller 0761258792
Materialfrågor Barbara Brass: Barbara.Brass@nynashamn.se eller 0761258921

Hej deltagare i Upplands-Bro!

Deltagare i Upplands-Bro anmäler sig inte i det här formuläret utan istället direkt till kommunen. Anmäl er senast 31/3 för att få material!

För mer information:

Birgitta Lilja: birgitta.lilja@upplands-bro.se eller 0734268385

Kontakt