Please, leave nothing but footprints

Den svenska fjällvärlden är fantastisk och naturturismen ökar. Dels genom internationella besökare men även genom att fler svenskar vill ut och upptäcka. Att fler människor besöker fjällen är fantastiskt men det kräver också större insatser för att ta hand om naturen och bibehålla den skräpfri.

I årets upplaga av kampanjen Please, leave nothing but footprints har vi ett extra fokus på att hålla fjällen rena. Vi vill att det ska vara självklart för alla fjällbesökare att det man tar med sig ut tar man också med sig hem. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan nå dit och välkomnar därför alla aktörer som är engagerade i frågan att vara med och sprida budskapet.

Kampanjen pågår maj till augusti där vi bland annat kommer göra clean-ups, skräpmätningar, dela ut skräpplockarpåsar, sätta upp påsholkar samt sprida informationsfilmer med tips för hur du som fjällresenär minskar risken för nedskräpning. 

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så håller vi dig uppdaterad med information om hur din organisation eller företag kan bidra till en renare fjällvärld. Inför kampanjstarten i maj kommer vi också att dela med oss av filmer, affischer och övrigt kommunikationsmaterial som ni gärna får använda och sprida under #Pleaseleavenothingbutfootprints.

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Ring eller maila Hanna-Kajsa Fernström på 070-73 42 725, hanna-kajsa@hsr.se.

Lämna dina kontaktuppgifter för att få mer information om kampanjen.


Kontakt